Dvije djevojke u ranim dvadesetima s krađama su jučer krenule u Vinkovcima pa nastavile u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški.

Uspješna akcija Policijske uprave brodsko-posavske završila je jučer oko 15 sati u Novoj Gradiški uhićenjem dviju djevojaka u ranim dvadesetim godinama za koje SBplus saznaje kako su, navodno, državljanke Slovenije.

Dvije kradljivice u Vinkovcima su oko 12.30 počele svoj pohod, a nakon što su opelješile tamošnju trgovinu za kozmetičke i higijenske proizvode, ‘preselile’ su se u Slavonski Brod. Tu su u jednoj od takvih trgovina centra u Osječkoj ulici s polica uspjele ‘pokupiti’ robu, navodno parfeme, vrijednosti veće od tisuću eura.

Pohod su nastavile u Novoj Gradiški, ali brza reakcija prodavačica i međusobna suradnja trgovina, kao i organiziranost policijskih službenika – doveli su do njihovog uhićenja. U pritvoru su se nalazile i danas.

Iz Policijske uprave brodsko-posavske službenih priopćenja o navedenom slučaju još uvijek nema jer je kriminalistička istraga i dalje u tijeku, no ovo bi trebalo biti upozorenje svima onima koji na nepošten način nastoje doći do lake zarade. Na meti su i ranijih tjedana bile slične trgovine neprehrambenih proizvoda jer se upravo u njima nalaze volumenom manji, a cijenom daleko vrjedniji artikli.

Izvor/Foto: SBplus

Komentari
Prethodni članakDanas se obilježava Međunarodni dan bijelog štapa, poznatiji kao Međunarodni dan slijepih
Sljedeći članakZavršena energetska obnova dijela novogradiške bolnice: Dosada uloženo oko 80 milijuna kuna, ide se dalje…