Jedna je osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći koja se danas, desetak minuta prije 16 sati dogodila u mjestu Batrina, na području Općine Nova Kapela, izvijestila je policijska uprava brodsko-posavska u izvješću koje potpisuje policijski službenik za odnose s javnošću Krešimir Šimić.

Prema prvim podatcima u nesreći su sudjelovali osobni automobil i vozač traktora.

 – Od posljedica teške prometne nesreće 58-godišnji vozač traktora smrtno je stradao na mjestu tragičnog događaja – za SBplus kazao je Krešimir Šimić iz PU brodsko-posavske.

Na mjesto nesreće odmah su stigli djelatnici Hitne medicinske pomoći te Policijske postaje Nova Gradiška koji obavljaju očevid. A upravo bi on trebao dati odgovor na pitanje je li uzrok ove prometne nesreće s tragičnom posljedicom nepažnja, nepoštivanje propisa ili nešto drugo.

– Očevid je na mjestu nesreće započeo u ovim trenutcima, a promet se odvija usporeno jednim kolničkim trakom pa vozače koji koriste ovu dionicu molimo za povećan oprez – dodao je, na poseban upit SBplusa, Krešimir Šimić.

Inače, ovo je 11 ovogodišnja žrtva prometnih nesreća koje su se dogodile na području Brodsko-posavske županije i novi, tragični, podsjetnik na oprez pri vožnji i poštivanje prometnih propisa jer nesreće se ne događaju uvijek drugima.

Komentari