Jučer je završena 19. Zimska malonogometna liga Nova Gradiška. Sve je počelo još u prijepodnevnim satima cjelodnevnim turnirom limača. Na turniru je sudjelovalo 12 ekipa, u utakmici za 3. mjesto Batrina je svladala Lipik 2 rezultatom 1:0. Titulu pobjednika turnira odnijela je ekipa Libertas koja je u finalu svladala ekipu Sloga 2 rezultatom 5:0.

U finalu 19. Zimske malonogometne lige Nova Gradiška sastali su se Caffe bar In/Kip gradnja i Autoservis Jurić. U zanimljivoj i neizvjesnoj utakmici trenutak odluke dogodio se u 34. minuti susreta kada Vinko Mikanović postiže jedini i odlučujući pogodak te donosi titulu pobjednika lige ekipi Autoservis Jurić. Zadnje 4 minute ekipa Caffe bar In/Kip gradnja uvela je igrača umjesto vratara i pokušala velikim pritiskom doći do poravnanja, ali izdržala je odlična obrana ekipe Autoservis Jurić i nakon sirene slavlje je moglo početi.

U utakmici za 3. mjesto Caffe bar Avangard svladao je MNK Slogu sa 6:0 i zasluženo uzela 3. mjesto.

Na kraju utakmice podijeljene su i individualne nagrade, tako je za najboljeg igrača turnira  proglašen  Nikola Eller iz ekipe Autoservis Jurić, a iz iste ekipe izabran je i za najbolji vratar turnira  Marko Maričević, dok je najbolji strijelac turnira bio Josip Gospočić  iz Caffe bar Avangarda.

3. mjesto
Caffe bar Avangard – MNK Sloga 6:0 

Finale
CB IN/Kip Gradnja – Autoservis Jurić 0:1

Komentari
Prethodni članakNovogradiški biciklisti idu dalje: Novu godinu započeli druženjem na Strmcu
Sljedeći članakOpćina Rešetari poziva na ispravno postupanje s otpadom