Kako dobro egzistirati i pozicionirati se na tržištu itekako dobro znaju u Hrvatskom auto klubu, Auto klubu Nova Gradiška. Stalno prisutni, među korisnicima, s nizom korisnih informacija i prednosti za svoje članove. Sve ovo podijelili su jučer s našim građanima i simbolično proslavili svoj dan. Novogradiški Auto klub obljetnicu slavi u godini kada njihova krovna institucija, Hrvatski auto klub slavi 113 godina rada i postojanja.

Autoklub Nova Gradiška osnovan je davne 1948. kao Moto društvo, društvo zaljubljenika u motociklizam i tada tek nadolazeći automobilizam. U kratkom vremenu prerasta u respektabilno Auto moto društvo s brojem i do tisuću članova. U početku se društvo okuplja u raznim prostorima, a pravi pomak i napredak čini izgradnja vlastitih prostorija. Veliku prekretnicu za društvo također čini ujedinjenje unutar Hrvatskog autokluba te izgradnja suvremenih tehničkih pregleda. Danas je Autoklub Nova Gradiška moderno društvo, s vrlo bogatom djelatnošću, mnoštvom članova i partnera unutar cijele Hrvatske.

Kako ističe Jelena Zec, voditeljica članstva u Auto klubu Nova Gradiška, izuzetno su ponosni na brojku od preko četiri tisuće članova i brojne pogodnosti koje im nude.

Učlaniti se možete u prostorijama Auto kluba Nova Gradiška ili putem online članstva, a prilikom učlanjivanja možete izabrati jedan od nekoliko paketa koje vam nude, što osobnih, što obiteljskih.

Brojne su pogodnosti koje nude, od pomoći na cesti 24 sata na dan, zamjene guma, kontrolnih pregleda i još puno toga.

Sve ono što rade i nude prezentirali su jučer na središnjem gradskom trgu u Novoj Gradiški, nagrađivali svoje članove, upoznali naše sugrađane sa svim pogodnostima učlanjenja u Auto klub Nova Gradiška, a najmlađe razveselili vožnjom u autićima na posebnom, za tu prigodu postavljenom poligonu.

– Ovim putem želimo naše najmlađe sugrađane već od malih nogu poučiti da se trebaju ponašati sigurno i vješto u prometu i pokazati im da se brinemo o njihovoj sigurnosti, a starijim članovima zahvaliti na vjernosti – kaže Zec.

 

Komentari