U Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, načelniku Antunu Valiću rješenje o imenovanju uručio zamjenik glavnog ravnatelja policije Damir Barić, kojom prilikom je održan i kolegij kojem su prisustvovali zamjenik načelnika policijske uprave, voditelji službi i načelnici policijskih postaja.

 
Nakon provedenog internog oglasa i testiranja na prijedlog glavnog ravnatelja policije Nikole Miline, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, s 21. rujnom 2022. godine, imenovao je Antuna Valića za načelnika Policijske uprave brodsko-posavske.

Ponovno imenovani načelnik policijske uprave Antun Valić je diplomirani kriminalist, koji je policijsku karijeru započeo 1991. godine, obavljajući radne zadaće od policajca u Specijalnoj jedinici policije, u Postaji prometne policije, Odsjeku policije, do pomoćnika načelnika Postaje prometne policije, odnosno načelnika Postaje prometne policije, pa potom načelnika Policijske postaje Slavonski Brod, dok je zadnjih pet godina obnašao dužnost načelnika policijske uprave brodsko-posavske.


Načelnik Valić izjavio je da mu je iznimno drago što mu je kao dosadašnjem načelniku Policijske uprave brodsko-posavske kojom rukovodi već pet godina, dano povjerenje da nastavi s ostvarenjem svojih ciljeva, te da će sa svojim stručnim timom biti još proaktivniji u cilju stvaranja osjećaja veće sigurnosti građana.

Komentari
Prethodni članakNeograničeno korištenje željezničkog prijevoza za oko 113.000 redovnih studenata
Sljedeći članakU Kinu Nova Gradiška: Oskarovac “Avatar”