Nakon dugih zimskih mjeseci, tromog življenja, pomalo uspavanog i usporenog kretanja, blagdanskog prejedanja, vrijeme je da se u ovim proljetnim mjesecima aktiviramo, posvetimo sebi, okrenemo se bavljenju raznim aktivnostima i zdravom načinu života. 

Ako vam nedostaje motiva, ne znate kako se pokrenuti, treba li prvo započeti vježbanje ili dijetu, koje su metode mršavljenja ili vježbanja su najbolje za vas, stručno osoblje teretane A1 u Ulici Jerka Ljubibratića 2 riješit će vas dilema. 

Nije teretana mjesto samo za bodybuildere, mjesto je to za sve one koji vode brigu o svome zdravlju, jer osim dobrog izgleda koji se može postići vježbajući, vježbanje podiže i razinu serotonina u organizmu što je glavni okidač dobrom raspoloženju čovjeka. Uz treniranje u A1 možete čuti i savjete kako održati vitku liniju, što jesti prije i poslije treninga, kako uravnotežiti prehranu, te kako pripremiti tijelo i organizam za nadolazeće ljetne mjesece.

U velikom moderno uređenom prostoru fitness centra i teretane A1, opremljenom desecima vrhunskih sprava za vježbanje, ogledalima u kojima možete promatrati plodove svog rada pod budnim okom profesionalnih trenera, svatko voljan rada na sebi i zdravog načina života pronaći će najbolju  metodu za usavršavanje svoga tijela. 

Kako uz svaku prostoriju za vježbanje ide i ona za presvlačenje, A1 može se pohvaliti najluksuznijim svlačionicama. Najmodernije sanitarije i tuševi, te prostori za pohranu osobnih stvari u muškoj i ženskoj svlačionici svakako su mjesto gdje se korisnici A1 usluga nakon treninga mogu opustiti.

Uvijek govorimo kako ćemo krenuti vježbati od sutra. Neka to popularno “od sutra” bude upravo sutra, jer fitness centar i teretana A1 nudi jedinstvenu akciju. Za sve koji se u A1 odluče učlaniti sutra, 3.travnja,  a do sada nisu bili dio A1 obitelji, članarina će iznositi samo 100 kuna. Još jedan dodatan motiv da s proljećem krenuti u akciju zdravog načina života. Ako još niste krenuli vježbati, krenite. U A1. Od sutra!

no images were found

Komentari
Prethodni članakCvijeće koje se sadi u proljeće
Sljedeći članakŠto jesti nakon pretjerivanja za blagdane?