Novogradiška Udruga „POZITIVA“ organizira psihosocijalnu podršku za oboljele od raka i članove njihovih obitelji po modelu pomoći u zajednici u kojoj oboljeli žive. Nakon psihoonkološkog savjetovanja, edukacija, radionica i tribina koje su za oboljele od raka i članove njihovih obitelji organizirali u općinama Nova Kapela, Cernik, Dragalić, Rešetari, Vrbje i Gornji Bogićevci u suradnji s Općom bolnicom Nova Gradiška, a uz potporu Brodsko-posavske županije održat će posljednji u nizu ovogodišnjih susreta “Dan otvorenih vrata za oboljele od raka i članove njihovih obitelji” u Novoj Gradiški, u utorak 3. listopada 2023 od 9:30 do 11:30 u prostoru stare zgrade Opće bolnice Nova Gradiška.

Dođite, savjetujte se sa stručnjacima, osnažite kroz psihološku podršku i informirajte o uslugama skrbi za oboljele od raka i članove njihovih obitelji u zajednici“ – pozivaju iz Udruge „Pozitiva“.

Komentari
Prethodni članakZanimljiv nogometni vikend ispred nas
Sljedeći članakPozitivno: Ove školske godine u BPŽ upisano više prvašića, u prvih šest mjeseci rođeno više beba nego lani