Drugi dan novogrdiškog festivala piva “Craft u srcu Slavonije” ispunio je očekivanja kako organizatora tako i posjetitelja. Pivoljupci su od prijepodnevnih sati mogli uživati u različitim craft pivima, crafteri učiti o svom poslu. Naime, osim za posjetitelje kojima je ova manifestacija prvenstvano namjenjena, i proizvođačima kraft piva organizatori su se potrudili ispuniti dan i upotpuniti posjet Novoj Gradiški.

U sklopu manifestacije održan je okrugli stol na temu “Što je slad u craftu” na kojem su crafteri mogli izmjeniti mišljenja, iskustva i vizije, ali i poslušati što ima za reći craft&beer manager Yahaia Chabane koji je zbog “Crafz u srcu slavonije” potegao iz Francuske.

Poslijepodnevni sati ove manifestacije protekli su u kušanju piva, obilaženju štandova i neformalnim razgovorima s odlično raspoloženim crafterima, te igrama u držanju krigle i točenju piva bez pjene.

Vrhunac festivala piva bio je s nestrpljenjem očekivani nastup Nives Celzius koja je podigla temperaturu u novogradiškom Društvenom domu pa se moralo tražiti i pivo više za osvježavanje. Zabavila je i staru i mladu publiku ova svestrana zvijezda kako svojim pjesmama tako i bezvremenskim hitovima drugih izvođača.

Pjevalo se, plesalo, nazdravljalo i uživalo na festivalu piva “Craft u srcu slavonije” što je organizatorima i bilo u cilju. Prvi festival piva u Novoj Gradiški uspješno je prošao zahvaljujući organizatoru gradu Nova Gradiška, nositelju projekta Slavonija slad, koordinatoru Bošnjak pivo te svim crafterima, ali i posjetiteljima.

Neupitno je da će se ovakvo što ponoviti i dogodine, dokgod je craftera i ljubitelja crafta.

Živjeli uz craft

no images were found

Komentari
Prethodni članakTrideset tri godine tradicije “Cerničkog krmokolja” /foto
Sljedeći članakDan kruha u Starom Petrovom Selu