U organizaciji Teniskog kluba „Grude“ na terenima Teniskog centra „Đulić“ u Širokom Brijegu 31.01. i 01.02 2015. godine održano je 6. Dvoransko prvenstvo Hercegovine u tenisu, turnir parova. Turnir je bio u organizaciji HUT-a (Hrvatske unije tenisača) , serija 500, tako da se bodovao za rang ljestvicu HUT-a. Podloga za igru je bila tepih, uvjeti odlični, a igralo se u tri kategorije, kategorija gospoda +45, kategorija gospoda -45 i kategorija mix parova..

Za glavni turnir prijavljeno je i nastupilo je ukupno 44 igrača u kategoriji gospoda -45, 20 igrača u kategoriji gospoda +45 i 20 igrača i igračica u kategoriji mix parovi. Igrači su bili iz Republike Hrvatske (Vinkovci, Zagreb, Split, Zadar, Đakovo, Makarska, Orebić, Metković, Nova Gradiška) i Bosne i Hercegovine iz raznih gradova i klubova.

Na turniru su nastupili i novogradiški tenisači iz Teniskog kluba “Nova Gradiška – Slavonski biser“ sa tri para u kategoriji gospoda -45 u sastavu Marko Brčić / Marijan Medunić, Igor Mendek / Ivica Magdić i Gordan Pribanić / Davorin Lončarić, a u kategoriji +45 parovi Goran Nikiforov / Milan Prpić i Alen Ivanović / Aleksandar Jović.

Nakon dva dana velikih borbi na terenu, ostvareni su slijedeći rezultati. Novogradiški par Mendek / Magdić poražen je u ½ finalu turnira od para Visković / Milinović iz Makarske rezultatom 6:2, 6:0. Novogradiški parovi, Brčić / Medunić i Pribanić / Lončarić plasirao se u četvrtfinale turnira gdje su nažalost poraženi i tako završili svoj nastup. Zanimljivo je da je u tom susretu protiv našeg para Brčić / Medunić nastupio brat našeg najboljeg tenisača Marina Čilića, Vinko Čilić. U kategoriji gospoda +45 naša dva para Nikiforov / Prpić i Ivanović / Jović završili su svoje natjecanje u grupnoj fazi turnira.

S obzirom na kvalitetu igrača koji su nastupili i jačinu turnira veoma smo zadovoljni sa postignutim rezultatima.

Zahvaljujemo se organizatorima, posebice direktoru turnira Rafaelu Mikuliću – Rafi, na srdačnom prijemu i dobroj organizaciji turnira, te zahvaljujemo na uručenoj Zahvalnici Teniskom klubu „Nova –Gradiška – Slavonski biser“ kao „prijatelju“ dvoranskog prvenstva Hercegovine u tenisu.

Komentari
Prethodni članakKomemoracija za žrtve logora Stara Gradiška
Sljedeći članakKako dužnik može pristupiti mjeri otpisa duga/odgodi ovrhe?