SLAVONSKI BROD- Jučer je u Slavonskom Bordu na gradskom Korzu, održana biciklijada u organizaciji Narodne koalicije.

Okupljeni članovi  Narodne koalicije, SDP-a, HNS- a i Stranke umirovljenika i simpatizeri obišli su Vukovarsku, Svačićevu do rotora kod Halajka, pa ponovno Svačićevom i Zrinskom ulicom ka kružnom toku na Glogovici, potom podvožnjakom i  Osječkom koji je kako su i naglasili napravljen u vrijeme mandata Zorana Milanovića.

Bicikliranje se nastavilo do kružnog toka na Sjevernoj veznoj cesti nakon čega je uslijedio povratak Osječkom do rotora na Glogovici, Ulicom Ksavera Šandora Đalskog i Bože Milanovića, Vrazovom, Šetalištem braće Radić i put cilja na Korzo.

– Mi smo na startu da bismo desegnuli cilj, da bi cilj dosegli potrebno prijeći određeni put, a na tom putu možemo doživjeti razne stramputice i havarije. Zato ćemo odabrati siguran put. Siguran put za Hrvatsku,  znači i siguran put za Slavoniju. Siguran put za Slavonski Brod je Narodna koalicija. I zato evo krenimo ovim sigurnim putem, rekao je prije starta biciklijade Zdravko Ronko, nositelj liste Narodne koalicije za V. izbornu jedinicu.

 

no images were found

Komentari