Dobre vijesti stižu iz Turističke zajednice Grada Nova Gradiška. Ove godine Novogradiščani će ponovno moći uživati u božićnom duhu i adventskim aktivnostima. Kako su na jučerašnjoj konferenciji za medije najavili direktorica Turističke zajednice Grada Nova Gradiška Dinka Matijević i Bernard Kumić Berny iz Motionplay agencije, “Advent u našem gradu” će i ove godine biti pun zabavnih aktivnosti.

Svečano tvorenje Adventa uslijedit će u subotu 26. studenog u 18:30 u Gradskom parku. U 17 sati biti će otvorenje klizališta, u 18h paljenje 1. adventske svijeće uz nastup crkvenog zbora, a potom će uslijediti zabavni program. U 21 h na gradskom trgu održat će se koncert grupe Pravila Igre.

Središnje mjesto za adventske aktivnosti ponovno će biti Gradski park u kojem se nalaze klizalište, kućica Djeda Mraza te kućice s na kojima će posjetitelji moći uživati u ukusnoj hrani i piću.
“Tijekom cijelog mjeseca organizirat će se niz kreativnih i plesnih radionica za mališane, predstave za djecu, druženje i slikanje s Djedom Božićnjakom. Na prostoru ispred zgrade Gradske uprave bit će postavljen božićni sajam, a u kućicama kraj gradske fontane moći ćemo uživati u bogatoj gastro i eno ponudi.” – naglasila je direktorica Turističke zajednice Nova Gradiška Dinka Matijević.

“Svakog vikenda bit će organiziran i glazbeni program, stoga nas očekuju nastupi TS Satir, „Dominik&co”, Gradske glazbe, a tu su i glazbene slušaonice i još puno toga. Pripremili smo i niz sadržaja za djecu, maskote, predstave, Djed Božićnjak, klizalište….Želja nam je da zaista našim sugrađanima pružimo pravi duh Božića i Adventa.” – rekla je Matijević.

Program manifestacije Advent u gradu.

Komentari
Prethodni članakČovac: Prekršajno prijavljeni zbog svađe i tučnjave
Sljedeći članakMirela Relković: Gotovina u čarapama?!