Svjetski lider u proizvodnji proteinskih barova EMPWR, nastavlja pomagati lokalnoj zajednici. Ove nedjelje 03. srpnja 2022. godine

Predstavnici tvrtke EMPWR predati će novogradiškom nogometnog klubu SLOGA vrijednu novčanu donaciju koja će svim njihovim naraštajima osigurati nove garniture dresova. Tim povodom selekcija NK SLOGA i zaposlenici tvrtke EMPWR odmjerit će snage u prijateljskoj nogometnoj utakmici. Program se nastavlja u večernjim satima na SREDIŠNJEM GRADSKOM TRGU NOVA GRADIŠKA gdje će svoj veliki besplatni koncert održati GRUPA VIGOR. Ovo je ujedno i prvi koncert ove popularne grupe u Novoj Gradiški.

Bitno je napomenuti da je event humanitarnog karaktera i da će na istome biti postavljene kutije za prikupljanje donacija za UNICEF PROGRAM POMOĆI DJECI I OBITELJI IZ UKRAJINE U HRVATSKOJ. Sva prikupljena sredstva biti će uplaćena na račun UNICEF UREDA za spomenuti program, a pomoći možete i direktnom uplatom putem internet bankarstva/2D koda koji možete pronaći na plakatu u privitku.

Partneri u ovom eventu su TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA NOVA GRADIŠKA I GRAD NOVA GRADIŠKA.

RASPORED DOGAĐANJA 03.07.2022. (NEDJELJA) :

LOKACIJA: STADION NK SLOGA, N. GRADIŠKA

17:15h Početak programa

17:20h Svečana primopredaja donacije

17:30h Nastup Cheerleadersica (Plesni studio Marina Mihelčić)

17:45h Početak nogometne utakmice

LOKACIJA: SREDIŠNJI GRADSKI TRG, N. GRADIŠKA

21:00h – Koncert GRUPA VIGOR

Besplatan ulaz

Komentari
Prethodni članakOve subote 22. Međunarodni oldtimer susreti u Novoj Gradiški
Sljedeći članakObilježen Dan općine Staro Petrovo Selo: Realiziraju započete projekte i idu dalje