Dvadeseta natjecateljska pobjeda Psunja u nizu za odlazak u MŽNL. Fantastična sezona okučanske momčadi okrunjena je na najbolji mogući način. Protekli su vikend ugostili momčad Posavine i ostavrili rezultat 4:1.

-” Hvala svima koji su bili s nama na ovom dugotrajnom putu i pomogli nam u ostvarenju cilja, kao i onima koji nisu vjerovali i nadali se da necemo uspjeti, vi ste nam bili najveća motivacija! Uživajte u kratkom odmoru, jer se vrlo brzo vraćamo aktivnostima i pripremama za novu sezonu, u koju ulazimo još jače i s velikim ambicijama,” – poručuju iz Uprave.

Povodom obilježavanja Dana općine Okučani i blagdana sv.Vida nogometni klub Psunj-Sokol je dobio zlatnu plaketu, koju dodjeljuje općina Okučani za osvajanje 1.mjesta u ŽNLBPŽ-zapad i za doprinos u promicanju športskih i društvenih aktivnosti od značaja za općinu Okučani. Priznanje su u ime kluba primili predsjednik Ivan Golub i kapetan prve momčadi  Alen Debeljak. Ovo je još jedno priznanje klubu koji ove godine slavi 75 godina postojanja.

Foto: FB
Komentari
Prethodni članakOpćina Rešetari donijela odluku o poskupljenju grobne naknade i grobnih usluga
Sljedeći članak40 inženjera šumarstva iz Češke posjetilo novogradišku Upravu hrvatskih šuma