Kako izvješćuju djelatnici Policijske uprave brodsko posavske, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom iz Starog Petrovog Sela zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška krađa.

Mladić je osumnjičen da je početkom ovog mjeseca provalio u jednu obiteljsku kuću u naselju Godinjak iz koje je otuđio više komada raznog zlatnog i srebrnog nakita i jednu električnu brusilicu čime je oštetio dvije osobe za nekoliko tisuća kuna. Policija je kod njega pronašla i oduzela jedan dio zlatnog i srebrnog nakita te otkupne potvrde jedne tvrtke za otkup lomljenog zlata iz Požege. Svi pronađeni ukradeni predmeti vraćeni su vlasnicima. Policija će protiv osumnjičenog nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu za kazneno djelo teška krađa.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 24-godišnjakom s područja Našica zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađa, policija će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće kao nadopunu kaznene prijave za kazneno djelo krađa. Muškarac je osumnjičen da je krajem rujna u Novoj Gradiški iz ograđenog dvorišta jedne tvrtke otuđio više desetaka starih akumulatora, ukupne težine preko tisuću kilograma i time oštetio tu tvrtku za više tisuća kuna.

Komentari
Prethodni članakSmotra kulturnog stvaralaštva nacionalnih manjina zapadne Slavonije
Sljedeći članakStručna praksa studenata Medicinskog fakulteta Osijek u novogradiškoj bolnici