Za točno tjedan dana počinje 16. po redu festival malog nogometa u Novoj Gradiški- tradicionalna Zimska malonogometna liga. Jer što bi zima bila bez Zimske lige? Točno! Obožavateljima nogometa, prazna, dosadna…

Zato će Vas nogometaše, rekreativce, zaljubljenike u najvažniju sporednu stvar na svijetu i ove godine Zimska malonogometna liga grijati u zimskim danima. 

Za seniore, veterane i kadete, koji se planiraju znojiti na parketu i pokazati svoja nogometna umijeća prijave su otvorene do četvrtka, 7. prosinca zaključno sa 17 sati kada nastupa ždrijebanje u prostorijama NK “Sloga”. Prijaviti se možete u Caffe & lounge baru IN, Caffe baru Rubikon, te na brojevima mobitela 098 166 93 53 (Tomislav Vlaović) i 091 512 26 27 (Krunoslav Hoffer)

Odmjeravanje snaga uvijek motiviranih ekipa započinje u nedjelju, 9.prosinca u dvorani Elektrotehničke i ekonomske škole Nova Gradiška.

One najbolje očekuju iznimno vrijedne nagrade. U kategoriji seniora oni najbolji sa sobom kući će ponijeti pehar i 15 000 kuna, drugoplasirane uz pehar očekuje 3 000 kuna, dok će trećeplasirane uz pehar utješiti 1 000 kuna. Najbolji u konkurenciji veterana bit će počašćeni dresovima i večerom, uz neizostavni pehar koji očekuje i drugoplasirane kao i kvalitetna garnitura dresova. Kadetima koji se pokažu najsretnijima i najspretnijima kao nagrada za prvo mjesto odlaze također dresovi.

Kotizacija za seniore iznosi 700 kuna po momčadi, za veterane je 500 kuna, a za ekipu kadeta za sudjelovanje na 16. Zimskoj malonogometnoj ligi kotizacija iznosi 300 kuna. 

Pod pokroviteljstvom Grada Nova Gradiška, Brodsko posavske županije, Saveza športova Nova Gradiška, Nogometnog središta Nova Gradiška i medijskog pokrovitelja Radija Nova Gradiška zagarantirana je još jedna vrhunska zimska malonogometna čarolija. 

 

Komentari
Prethodni članakUdruga Hrabro dijete održala Redovnu godišnju skupštinu
Sljedeći članakOsnovna škola Ljudevita Gaja – otvorenje hotela za kukce / Foto