Danas su susret 4. kola 2. ŽNL-Zapad odigrali “Budućnost“ iz Rešetara i “Psunj-Sokol“ iz Okučana. Napad „Budućnosti“ predvodio je Ivan Vlaović koji je u prvom dijelu utakmice u nekoliko navrata bio u izglednoj prilici za postizanje pogotka, ali mu je nedostajalo preciznosti tako da su lopte odlazile pored vrata gostiju.

Igrači “Psunj-Sokola“ do prve izgledne prilike dolaze u 13. minuti kada udarac Debeljaka završava na gredi. “Budućnost“ i dalje stvara šanse te igra napadački nogomet, a najbolju akciju odigrali su u 37. minuti kada već spomenuti Vlaović izlazi sam pred golmana, no potezom viška izbija loptu u gol aut na veliko razočaranje 200-tinjak okupljenih gledatelja.
Nakon odmora utakmica se nastavlja u istom ritmu, a prilike su se izmijenjivale na obje strane. Domaćini su prijetili iz slobodnih udaraca te udaraca iz kornera dok su gosti pokušavali doći do pogotka iz kontra napada. Najozbiljnija prilika dogodila se u 80. minuti kada gosti iz Okučana nakon kornera pogađaju vratnicu, a domaća obrana sretno i spretno iznosi loptu iz svog šesnaesterca.

“BUDUĆNOST“: Čeliković, Blažević ( od 58. K. Vlaović), Kuštrin, Poletto, Milak, Glavaš (od 82. Palijan), Kožulj, G. Milak (od 63. Gospočić), Maraković, Jakić i I. Vlaović

“PSUNJ-SOKOL“: Čabraja, I. Blažević, L. Blažević, Debeljak, Stojčević, Ivakić, Lubina, Aleksić, Mijatević, A. Debeljak i Čavrak

Utakmicu je sudio Dražen Janaček, sa pomoćnicima Šimunovićem i Marinovićem.

Autor: Marko Šimić

Komentari
Prethodni članakSretan vam dan demokracije
Sljedeći članakNa vrijeme ili dva mjeseca prekasno?