HSLS Općine Rešetari organizirao je druženje članova, simpatizera, prijatelja i mještana povodom božićnih i novogodišnjih blagdana.

HSLS Općine Rešetari organizirao  je druženje članova, simpatizera, prijatelja i mještana povodom božićnih i novogodišnjih blagdana. Na božićno novogodišnjem domjenku bili su i članovi stranaka buduće kolacije na području Općine Rešetari  SDP,  HNS  i  HSU.
Mario Vučinić, Mijo Kladarić, Kruno Hofer, Darinko Bešlić i Željko Siladi u ime SDP-a brodsko posavske županije i općinskih organizacija koji su svojim dolaskom i obraćanjem dali potporu budućoj koaliciji na predstojećim lokalnim izborima.

Bila je ovo prilika stranačkim predstavnicima  pozdraviti rad čelnih ljudi Općine Rešetari u 2012.godini, ali i izreći želje za 2013. godinu svim političkim stankama sa uspjehom za nadolazeće lokalne izbore. Prilikom obraćanja predsjednika HSLS-a Općine Rešetari Zlatka Age iznešena je mogućnost buduće suradnje sa svim strankama koje imaju želju za radom na dobrobiti mještana Općine Rešetari i u cilju što boljeg napretka društvene zajednice ove općine.
Prigodnim riječima obratio se i Mario Vučinić u ime SDP-a Brodsko-posavske županije  i poželio svim mještanima Općine Rešetari sretan i blagoslovljen Božić i Novu 2013.
Druženje je nastavljeno uz glazbu i veselje svih gosti i prijatelja koji su ujedno ovim druženjem  pokazali jedinstvo i zajedništvo, ali i potporu mještana općine Rešetari.

 

Autor: Maja Mlađen/ Hsls

 

 

Komentari
Prethodni članakDrugi dan Finala kadetskih liga- Konaki i Riječina najuspješniji
Sljedeći članakSnaga i moć ljubavi i duhovnosti