1. ŽNL Brodsko-posavske županije: 17.kolo

“Budućnost” Rešetari – “Slavonac ” Nova Kapela: 3-2 (3-1)

Strijelci:

1-0 T. Ravlić
2 – 0 Batalo
2 – 1 Bokan
3 – 1 K. Jakić
3 – 2 Blažetić

U lokalnom derbiju pobjeda je pripala domaćim nogometašima. Terensku nadmoć domaćin je okrunio sa dva pogotka u prvih 13 minuta. Slobodan udarac u 7 minuti izveo je M. Ravlić, a sa pet metara glavom precizan je T. Ravlić. Igrala se 13 minuta.
Glavaš šutira prema golu gostiju,lopta se odbija od obrane Slavonca,dolazi do Batala koji postiže pogodak za 2-0.U 23 minuti korner je izveo Čičak. U gužvi najspretniji je Bokan i smanjuje na 2-1. Na dodavanje Ljubića, K. Jakić povećava domaću prednost na 3-1. Na 3 – 2 smanjio je Blažetić eurogolom. Do kraja utakmice obje su momčadi imale prigode za pogotke, ali rezultat se nije mijenjao.

“Budućnost” je nastupila u sastavu: Crljenković, M. Ravlić, Glavaš, T. Ravlić, V. Blažević, K. Jakić, Botica, Ljubić, Junašević (Vlainić), M.Jakić (D.Blažević), Batalo(Ašenbrener)
Trener: Ivan Trupina

“Slavonac” je nastupio u sastavu: Lekić, Bokan, Turkalj(Blažetić), Kovačević, Čičak, Blažević, Balić, Kurjaković(Ergović), Didović, Mikulić, Sremac
Trener: Robert Balić

Foto/ tekst: Branko Tomek

Komentari
Prethodni članak„Sarmijada i provijada“: Najbolju sarmu skuhali učenici Industrijsko obrtničke škole, naj majstori za proju „Trenkovci“ / foto
Sljedeći članakŠto znači kada vidite žutu vrpcu na ogrlici ili uzici psa?