Nakon jučerašnjeg službenog sastanka čelništva županije i ministrice kulture na kojemu su utvrđeni razvojni i strateški prioriteti županije u području kulture, kao i dinamika nastavka radova na vitalnim projektima, čelni ljudi Brodsko posavske županije sutra će ( četvrtak, 8.studeboga) obići radove na rekonstrukciji županijskih cesta

Vodeći brigu o razvoju infrastrukture, posebno one cestovne, kao osnovnog preduvjeta za daljnji gospodarsko-ekonomski razvoj županije, župan Danijel Marušić u pratnji zamjenika provjerit će kako napreduju radovi na trenutno aktivnim gradilištima u kojima je u tijeku ili izgradnja ili rekonstrukcija županijskih cesta. Predviđenim programom obilaska župana će u 9.30.u Sibinju dočekati načelnik općine,  gdje će posjetiti dionicu županijske ceste L 42033.

Slijedi obilazak radova  na gradnji dionice županijske ceste Ž 4100 između naselja Srednji Lipovac i granice Brodsko posavske županije u općini Nova Kapela.

Oko 11.30. župan će u pratnji gradonačelnika grada Nova Gradiška, Josipa Vukovića obići radove na rekonstrukciji dionice županijske ceste Ž 4156 u Preradovićevoj ulici u našem gradu, koji bi, prema planu, trebali biti završeni do kraja godine.

 

Nakon Nove Gradiške, župana će u Cerniku  dočekati NIkola Jugović, načelnik Općine i zajedno s njim provjeriti kako napreduju radovi na dionici županijske ceste Ž 4141 kroz naselje Cernik.

Oko predvidivo 13 sati, slijedi posjet općini Okučani,odnosno naselju Donji Rogolji,  gdje se  trenutno obavljaju radovi na presvlačenju ceste.

Autor: Simonida Tarbuk

Komentari
Prethodni članakDječji vrtić “Maslačak” uskoro dobiva novo parkiralište
Sljedeći članakJe li stiglo vrijeme za promjene?