Ovaj vikend je bilo aktivno i zabavno u Batrini. Udruga “Sveti Antun”, organizirala je ZUMBA OPEN AIR fitness party, te projekciju filmova na otvorenom.

Šest raznih ZUMBA klubova, okupilo se u Batrini i to iz Slavonskog Broda pod vodstvom Mihaele Ćosić, Andrijaševci i njihova trenerica Marina Vorel, ekipa iz Đakova sa svojom trenericom Natalijom Kurtz, iz Vinkovaca s Jelenom Jocić-Mravlinčić i Jelenom Mundić, a sve je ugostila i vodila Bernarda Pišonić, licencirana voditeljica.

Program je započeo uvodnim nutricionističkim predavanjem o važnosti zdrave i uravnotežene prehrane, a popraćeno je štandovima raznih izlagača domaće i zdrave hrane.

Preko 60 ljudi, vježbalo je u batrinskom parku, njihajući se uz zumba ritmove.

Večer je bila rezervirana za kino na otvorenom. Pod zvijezdama su se održale dvije projekcije filmova. Prva za najmlađe i sve ljubitelje animiranog filma “Asteriks: Grad bogova”, dok je u 21,oo sat uslijedila projekcija američke komedije pod nazivom “Djedica pušten s lanca”.

“Veliki broj okupljenih, dokaz su da su ovakvi programi potrebni žiteljima Batrine i Općine Nova Kapela.” zadovoljno je dodao predsjednik Udruge “Sveti Antun” Batrina, Dražen Grozdanović.

no images were found

Komentari
Prethodni članakNajmlađi “Sičani” nastupili na 52. “Vinkovačkim jesenima” / foto
Sljedeći članakSusret mjeseca: Sutra u Novu Gradišku dolazi kompletna ekipa Nogometnog kluba “Osijek”