Ambicioznu i inovativnu priču donosimo iz Zapolja, mjesta pored Nove Gradiške. Na adresi Alojzija Stepinca 9 dočekao nas je vedri i nasmijani vlasnik tvrtke Starčević Detailing &Performance Centar. Njegova poslovna priča krenula je prije 5 godina kad se pojavila snažna ideja za otvaranjem svoje tvrtke. No, strast prema automobilima gaji od malih nogu. „Sve je počelo kao nedjeljno pranje auta, no ubrzo je postalo više od hobija. Potaknut pitanjem “kad ćeš i moj auto tako srediti”, počela je avantura koja je promijenila smjer života. Sa samo osnovnim znanjem i hrpom entuzijazma, krenuo sam u učenje putem interneta, ali nije bilo dovoljno. Slijedilo je vježbanje, učenje, pogreške, ali trud se isplatio.“ – navodi Zoran. Njegov put bilježi brojne kilometre kroz Hrvatsku i BiH koji su bili nezaobilazni u stjecanju svih certifikata i profesionalnom usavršavanju.

Tvrtka Starčević Detailing & Performance Centar donijela je inovativnu djelatnost u naše krajeve i obuhvatila sve usluge vezane za sva vozila. U svojoj ponudi nude razne usluge od njege automobila, restauracije, popravka i tuninga do većih zahvata. Iz svoje široke ponude izdvajaju auto i moto program, gospodarski program i nautički program. Aktivno i kontinuirano prati sve trendove autoindustrije, a svaki problem rješavaju inovativnim tehnikama uz najnaprednije alate. Koristeći najnoviju opremu i vrhunske proizvode, osiguravaju sjaj, dugotrajnost i očuvanje svakog vozila. Njihova predanost radu očitovana je kroz njihov individualan pristup svakom vozilu. Usluga se vrši u radioni koju je Zoran samostalno izgradio i opskrbio svim sredstvima.

Povezan je s prijateljskim kooperacijama iza kojih stoje poznati brendovi. Kako bi upotpunio svoj paket usluga sklopio je suradnje i s većim tvrtkama iste djelatnosti. „Svako vozilo nosi novi zadatak, novi pristup i analizu. Misija svakog zadatka je da moji klijenti budu zadovoljni i da se naravno vrate na moju adresu.“ – navodi Zoran Starčević. Kako bi izašao u susret svojim klijentima, osigurao je automobil koji klijenti mogu rentati dok je auto u sigurnim rukama našeg Zorana.

Njegov uspjeh potvrđuje i velik broj klijenata s područja Nove Gradiške. No, njegove inovacije prepoznate su i izvan područja Republike Hrvatske. „Kroz godinu dana poslovanja mogu reći da sam više nego zadovoljan. Ambicije i želje su velike, veliki trud je do sada uložen, no ovo je za mene samo početak.“ Plan mu je daljnje proširivanje usluga i kontinuirano napredovanje.

Komentari
Prethodni članakNK “Sloga” Nova Gradiška okreće novu stranicu
Sljedeći članakU putovnici državljana Bosne i Hercegovine otkrili krivotvorene granične pečat