Za sljedeću školsku godinu Industrijsko-obrtnička škola Nova Gradiška svojim budućim učenicima nudi 13 zanimanja, od čega su dva nova. Zanimanja koja trenutno postoje u našoj školi su: automehatroničar, instalater kućnih instalacija, monter i obrađivač rezanjem i deformacijom, CNC operater, krojač, stolar, kuhar, konobar, prodavač, pomoćni kuhar i slastičar i pomoćni bravar. Sva zanimanja su u trajanju od tri godine. Nova zanimanja koja nudimo su pomoćni krojač u trogodišnjem trajanju i pomoćni kuhar u dvogodišnjem trajanju. Predviđene upisne kvote obuhvaćaju 150 upisnih mjesta.

Za koja sve zanimanja obrazuju profesori ove škole su prezentirali našim sugrađanima i protekle subote na informativnom štandu u središnjoj gradskoj ulici.

Učenici osnovnih škola koji su zainteresirani za upis u Industrijsko-obrtničku školu, ali i njihovi roditelji i svi ostali detaljnije informacije mogu pronaći na stranici škole http://www.ss-industrijsko-obrtnicka-ng.skole.hr/upisi, a mogu pogledati i kratak video s prikazima samo malog dijela onoga što u školi radimo https://www.youtube.com/watch?v=QpARlmSley4&t=5s.

Autor: Marija Luketić

Komentari
Prethodni članakPučko otvoreno učilište Matija Antun Relković: Danas koncert vrsne pijanistice Mije Elezović
Sljedeći članakOpćina Okučani obilježila svoj dan