Tijekom pandemije bolesti COVID 19 učenička natjecanja odvijala su se najčešće on line. Najteže je bilo sportašima, budući se sportsko natjecanje ne može organizirati on line. Tako sportskih natjecanja 2020. i 2021. nije ni bilo. Ako bi nešto krenulo, bolest i mjere su obustavljali natjecanja. Naše učenice i učenici ove su godine jedva dočekali nastavak sportskih natjecanja i vraćanje stare slave. U Slavonskome Brodu je 11.5.2022. održano Županijsko natjecanje u atletici za 5. i 6. razrede. Naše su djevojčice osvojile zlatnu medalju sa sljedećim rezultatima:

RAZRED UČENIK/CA KATEGORIJA RANG
5. IRIS BRKANAC skok u vis 1.
5. DORA ŠVAIĆ trčanje 600 m 3.
5. NOLA BABIĆ trčanje 200 m 1.
6. MIA LUKŠIĆ vortex 3.
6. ANA LATINOVIĆ medicinka 1.kg 1.
6. MIRNA GMAJNIĆ trčanje 100 m 1.
6. PETRA VLAOVIĆ skok u dalj 2.
6. TENA HOLENDA
6. VITA BASIĆ
6. NIKA VLAOVIĆ
štafeta 4×100 1.

U konkurenciji 7 škola iz Brodsko-posavske županije naše djevojčice uvjerljivo su osvojile 1.mjesto i time se plasirale na državno natjecanje koje će se održati u Vinkovcima 2. i 3. lipnja.
Naši dječaci iz petog razreda, Roko Petrović, Domagoj Ograjšek, Fabijan Lekić, Karlo Rebrača, Leon Marjanović, zajedno sa šestašima, Ivan Stipančević, Dominik Grgić, Ivan Aničić, Andrija Vlaović i Fran Kovačević, osvojili su drugo mjesto u istoj konkurenciji.
Mentori naših učenika su Marina Holenda i Branko Šimonji. Svima čestitke, a djevojčicama želimo puno uspjeha na državnome natjecanju.

Izvor: Osnovna škola Ljudevita Gaja

Komentari
Prethodni članakObavijest: u Cerniku se zbog radova obustavlja promet u ulici Svetog Roka
Sljedeći članakHrvatski liječnički zbor nastavlja s aktivnostima: Predavanje održao prof. dr. sc. Tomislav Jukić