Jedan od prosvjednika, ratni vojni invalid Mario Filipi, objavio je žestoku kritiku šefa oporbe

Iako se braniteljski prosvjed u Savskoj 66 već mjesecima promatra kao HDZ-ov predizborni spin, jedan od prosvjednika, ratni vojni invalid Mario Filipi, objavio je ovih dana na svom blogu žestoku kritiku protiv šefa oporbe Tomislava Karamarka.

 

– Oni koji silno žele doći na vlast, već sada bahato prijete narodu – napisao je branitelj Filipi u članku pod naslovom “Tomislave, ako ti je potrebna dolina suza, uđi u nju sam i ne uvlači u nju narod”. Filipi je aludirao na Karamarkovu izjavu u kojoj tvrdi kako je aktualna Vlada upropastila zemlju, zbog čega nas čeka “dolina suza od dvije godine, a onda će nam biti dobro”. Branitelj se obrušio i na ekonomskog stratega HDZ-ove koalicije Josipa Budimira (HSLS).

– On je najavio da će Hrvatsku izvući iz krize tako što će “srezati” zdravstvo i mirovine, a branitelje smjestiti u socijalu – kritizira Filipi i ističe kako su Karamarkove i Budimirove izjave toliko besmislene da “Milanovićeve izjave izgledaju kao pametne”.

– Dvije godine će biti dolina suza, dakle propast, treće godine će se stanje kozmetički poboljšati, a četvrte će tražiti još jedan mandat da bi proveli u djelo svoje neostvarive genijalnosti. Sve smo to već prošli. Nova ponavljanja tih mantri narodu su neprihvatljiva – zaključuje Filipi.

Komentari
Prethodni članakINTERVJU: Zdravko Ronko: ‘HDZ je bojkotirao moj poziv kada sam podizao spomenik Franji Tuđmanu’
Sljedeći članakPripreme za blagdan Svih Svetih / Foto