Nakon fantastične pobjede u 3.kolu sa 3 – 1,sa istim protivnikom ćemo ponovo odmjeriti snage u 4. kolu,ali na našem parketu.

Iako smo vrlo blizu teoretskom plasmanu u play – off odnosno nedostaje nam još samo 1 bod,ništa još nije gotovo i ne smije biti opuštanja, jer nam u goste dolazi vrhunska ekipa koja će sigurno tražiti iskupljenje za poraz na svom parketu.

ŽOK Nova Gradiška je vrlo blizu ostvarenju plasmana među 8 najboljih ekipa Hrvatske i stoga vas pozivamo da nam budete 7. igrač, napunite našu dvoranu kao i puno puta do sada i pomognete svojom podrškom i navijanjem da ostvarimo rezultat koji će se još dugo pamtiti. ŽOKICE su vašu pomoć definitivno zaslužile!

Utakmica 4. kola doigravanja skupine 3 1.A HOL ŽOK NOVA GRADIŠKA – ŽOK OSIJEK 06 odigrat će se u subotu 07. ožujka 2015. godine s početkom u 19.00 sati u dvorani Elektrotehničke i ekonomske škole.

Komentari
Prethodni članakŽeljko Bigović – “sliku svoju ljubim”
Sljedeći članakNovi projekti prijavljeni za EU fondove – Komunalna poduzeća Nove Gradiške i Vodica prijavila projekte vrijedne više od 258 milijuna kuna