Kako stvoriti svojevrsni gastro zabavni brend i postati prepoznatljivo ime, destinacija i prepoznatljivo događanje na samo na našem području već i izvan granica naše Brodsko posavske županije, itekako dobro znaju žitelji Davora.

Prvi vikend u kolovozu, to se već dobro zna, već 18 godina zaredom bio je rezerviran za nadaleko poznate „Ribarske večeri“ koje su svih ovih proteklih godina održavanja znale okupiti nekoliko tisuća posjetitelja koji su uživali u čuvenim davoračkim specijalitetima, šaranu na rašljama, prženom šaranu, fiš paprikašu, pitama i svim drugim slasnim delicijama koje su jednostavno mamile sve posjetitelje da ih kušaju. Dokaz tome su i redovi koji su se stvarali samo kako bi se probala nadaleko poznata i odlično pripremljena davoračka riba.

Nažalost, ove godine, ništa od toga.

Zbog novonastale situacije s epidemijom koronavirusa, članovi Kulturno umjetničkog društva „Matija Antun Relković” iz Davora odlučili su ove godine ne održati svoju tradicionalnu manifestaciju, čuvene „Ribarske večeri”.

– Zbog iznimne posjećenosti za vrijeme održavanja „Ribarskih večeri” u Davoru ne možemo i ne želimo riskirati i ugroziti zdravlje naših posjetitelja i mještana. Nadamo se da će 2021. godina biti bolja od ove, pa ćemo se ponovno družiti u našem Davoru uz sve naše čuvene specijalitete i dobro se zabaviti – ističu u Upravnom odboru Kulturno umjetničkog društva „Matija Antun Relković”.

Komentari
Prethodni članakNova Gradiška: Obavijest o prekidu vodoopskrbe
Sljedeći članakRezultati parlamentarnih izbora: Veselje u stožeru HDZ-a, SDP pobijedio u Novoj Gradiški