Danas je održana tradicionalna završna priredba polaznika Dječjeg vrtića “Nova Gradiška” u prepunoj dvorani Doma kulture u Novoj Gradiški.

Odgojiteljice u oba objekta, “Radost” i “Maslačak”,  pripremale su oko 50 djece cijelu godinu kako bi na završnoj priredbi bili odlični. Tako je i bilo! Red pjesme, red plesa, red recitacija i šala. Djeca su nasmijala svoje roditelje, bake, djedove i prijatelje. Ovo je bio njihov oproštaj s voljenim vrtićem. Od jeseni ih čekaju školske klupe.

Ravnateljica vrtića, Vera Trobić, pozdravila je sve prisutne te podijelila zahvalnice svima koji su pomogli u opremanju Dječjeg vrtića.

– Hvala svima koji ste pomogli da pridonesemo otvorenju vrtića “Radost”, hvala roditeljima na pomoći pri opremanju, hvala sponzorima, ali naviše hvala vama djeco i roditelji što ste bili s nama, što ste pohađali ovaj vrtić. Vjerujem kako će vam ostati u lijepom pamćenju, te da ćete jednako dobri biti i u školi koja je pred vama.

Na priredbi je bio gradonačelnik Grada Nova Gradiška Vinko Grgić i dogradonačelnica za društvene djelatnosti Vesna Đapić. Nastupom su program upotpunili i članovi Folklornog ansambla mladih koji su izveli slavonske pjesme i plesove.

“Hvala ti vrtiću na svemu!”

no images were found

Komentari
Prethodni članakDođi i ti na najveći disko spektakl u okolici ovog ponedjeljka
Sljedeći članakBerny na CMC festivalu večeras u 23.30 sati