Župan Brodsko-posavske županije Danijel Marušić zajedno sa zamjenikom Damirom Mirkovićem i pročelnicom za obrazovanje, šport i kulturu Anicom Vukašinović obišao je 4 škole na kojima su završeni radovi energetske obnove, jedna od škola je i Ivana Gorana Kovačića u Starom Petrovom Selu.

Predstavnici Županije u pratnji općinskog načelnika Nikole Denisa i ravnateljice Zrinke Dejanović obišli su spomenutu osnovnu školu gdje je rađena toplinska izolacija vanjske ovojnice (zid, strop-krov,stolarija) te ugrađeni termostatski ventili. Radove na ovoj školi izvodila je slavonskobrodska tvrtka “Dinamix” dok je nadzor vršila tvrtka “MIG” također iz Slavonskog Broda. Vrijednost ulaganja je 2.587.998,59 kn, a očekuje se ušteda energije od 57,76%.

Načelnik Denis rekao je kako se veseli što je svjedok ovih radova, od projektiranja do završne konferencije te istaknuo:

– Zahvalni smo svima koji su nam ovo omogućili, a Općina će, kao i uvijek, potpomagati radu naše škole. Ovo je poseban trenutak za školu, nije samo ljepša i energetski učinkovitija, nego je i ugodnije boraviti u njoj. Dan je ovo za proslavu, radost i pamćenje. Nadamo se da će našim učenicima svakodnevno školovanje od sada biti puno ugodnije – poručio je Denis

Foto: Brodsko posavska županija

 

Komentari
Prethodni članakPovodom Sv.Florijana JVP i DVD-a Nova Gradiška otvaraju svoja vrata
Sljedeći članakMiroslav Škoro održao koncertni spektakl u Okučanima