Društvo Naša djeca Rešetari njeguje dugogodišnju suradnju s članovima istoimenog društva, ali iz Općine Kanfanar. Već dugi niz godina mališani iz Rešetara ljetuju u njihovom kampu na Balama, a zauzvrat, Istrijani ih tijekom zime posjete u njihovom zimskom kampu u Rešetarima. Tako je bilo i ove godine.

Završen je i ovogodišnji Zimski kamp djece iz Kanfanara. Kako ističu domaćini, članovi Društva Naša djeca Rešetari, za razliku od ovih dana, vrijeme u Slavoniji nije im bilo zimsko, ali im je bilo itekako kvalitetno popunjeno. Gosti iz Kanfanara obišli su Novu Gradišku, posjetili Vukovar i Pleternicu i naravno, slobodno vrijeme proveli i u Rešetarima:

– Društvo Naša djeca Rešetari potrudilo se što ljepše im ispuniti to vrijeme. Ovim putem zahvaljujemo se na pomoći obitelji Madžarević, Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Rešetari, posebno Marjanu Petroviću i Darku Piškuliću, kuharici, Norinoj činki, Kreši Kneževiću, Općini Rešetari i svima koji su na bilo koji način doprinijeli realizaciji ovog kampa. Naravno, velika hvala i našim dragim prijateljima, Društvu “Naša djeca” Kanfanar na dolasku u Rešetare. Bili su nam dragi gosti i veseli smo zbog nastavka dugododišnje suradnje – ističu domaćini.

 

Komentari
Prethodni članakOpćina Staro Petrovo Selo raspisala je javni natječaj za dodjelu stipendije redovnim studentima
Sljedeći članakIzvještajna skupština Udruge Pozitiva: U 2023. uspješno proveli niz važnih projekata