Devetu godinu zaredom Udruga „Sveti Antun“ Batrina u suradnji s Lovačkom udrugom „Kuna“, Nogometnim klubom „Batrina“ i KUD-om Šokadija“ organizira manifestaciju GASTRO VEČERI. Riječ je o trodnevnoj gastro priči koja je postala prepoznatljiva na turističkoj karti županije, a jučer je započela zanimljivim programom za mlade. 

– Prvenstveno smo htjeli iskoristiti prekrasan ambijent našega parka, a isto tako organizirati manifestaciju koju mogu posjetiti sve generacije. Iz godine u godinu smo dokazali kako se uspješne manifestacije mogu organizirati u našoj Slavoniji – rekao je predsjednik Udruge „Sveti Antun“ 

Četvrtak u Batrini bio je rezerviran za party, odnosno uvod za nadolazeći vikend. “DJ Flasha party” održan je u samom središtu Batrine, prekrasnom parku, gdje su organizatori osigurali veliki šator kako ni loše vrijeme ne bi uništilo dobru atmosferu. Tek nekoliko partijanera došlo je uživati i pripremiti se za spektakl koji ih očekuje narednih dana.

S obzirom na to da je večer bila organizirana kako bi se mladi zabavili, u trenutku kada smo se našli u Batrini, zatekli smo dobro poznatu situaciju u našem kraju – osim što posjećenost nije bila najbolja, dečki su pili za šankom, međusobno razgovarali (o vrlo važnim temama), dok su se zgodne djevojke, lijepo odjevene i pripremljene za izlazak, beskrajno dosađivale.

Vjerujemo kako će svi oni koji su sinoć bili u Batrini otvoriti ovaj članak, stoga vam donosimo 5 savjeta kako ne ispasti kreten kod razgovora s potencijalnim ljubavnicama, curama i ženama. 

Mnogi muškarci nikada nisu naučili kako razgovarati sa ženama, ali i obratno, na koji način ćemo onda popraviti demografsku sliku u Brodsko – posavskoj županiji?! U vrtiću se tukli, a u školi ismijavali jer si deblji od ostalih. Svi smo lagali da smo osvojili više djevojaka/muškaraca nego drugi, ali kako bi se fantazije pretvorile u stvarnost, kako bi se na feštama u budućnosti zbližili međusobno, evo nekih savjeta, ovom prilikom za muškarce, jer sumnjamo da će djevojke imati hrabrosti:

1. Pošalji joj piće
Svaka djevojka voli džaba piće, pa makar dolazilo i od nekog kao što ste vi. Vrtite se oko nje, pogledajte što točno pije i onda joj to isto piće pošaljite za stol. Nemojte čekati da konobar pokaže da ste vi poslali piće, nego priđite i tiho joj šapnite na uho: “Ima još, ak’ ‘oš

2. Bez pitanja je izvedi na ples
Djevojke vole misteriju i nepredvidljivost kod muškaraca, zato samo priđite, pružite ruku i izvedite je iz društva. Gratis savjet: Naučite plesati, inače ovaj savjet ne funkcionira ako imate dvije lijeve noge.

3. Reci joj da je ljepša od njene prijateljice
Djevojke, makar prijateljice, uvijek se nalaze u nesvjesnom nadmetanju jedna s drugom. Priđite joj, pogledajte ju u oči i recite joj da je mnogo ljepša od njene prijateljice. Do fajrunta je definitivno u vašim rukama.

4. Priđite joj dok je u grupi s nekoliko djevojaka
Djevojke definitivno vole hrabre i žestoke dečke koji se ne boje prići djevojci, posebice kada se ista nalazi u čoporu s nekoliko drugih djevojaka. Priđite, pokažite da vas nije strah čopora i osvojite je jednim od već navedenih načina, ali priđite, jer ako ne priđete, nebiste vjerovali, ništa se neće promjeniti. Vi ćete gledati nju, a ona vas, a od gledanja nema…

5. Ofucane fore koje i dan-danas prolaze
Dosta fora je danas ofucano i ne pali, ali ostalo je još nekoliko njih koje funkcioniraju. Uzmite kocku leda, priđite i bacite kocku leda na pod – recite joj da možete nastaviti pričati dalje sada kada ste razbili led, te se predstavite. Ako to ne funkcionira za vas, onda priđite i recite joj da mora da je boljelo kada je takav divan anđeo pao s neba – prolaz osiguran, ako ništa, barem će se nasmijati pokušaju, pa nastavite razgovor.

Nadamo se da će vam savjeti pomoći, a imate ih priliku iskoristiti i danas i sutra u Batrini, jer se fešta nastavlja. 

Danas, 19. srpnja i subotu, 20. srpnja od kasnih popodnevnih do ranih jutarnjih sati posjetitelje će zabavljati tamburaški sastavi  „ŽUTE DUNJE“ i TS „GROZD“.

Ovaj vikend rezerviran je za Batrinu, vidimo se!

 

Komentari
Prethodni članakU rujnu novi krug prijava: Za svako maloljetno dijete godinu dana duže subvencioniranje
Sljedeći članakKino Nova Gradiška: U ponedjeljak film ”Festival straha”