Danas se u prostorima Vijećnice Grada održala prva u nizu besplatna edukacija u organizaciji Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.

Edukacija namjenjena svim sadašnjim i budućim poduzetnicima započela je predavanjem Sanele Dropulić na temu “Ja (ne)mogu biti poduzetnik”.

-To je pitanje koje se postavlja ne samo na početku poduzetničkog puta, nego i do same mirovine. Naći ćete se tisuću puta u situacijama gdje ćete propitivati svoju motivaciju u vezi bavljenja poduzetništvom. Odgovorno tvrdim iz vlastitog iskustva da nema ljepše profesije do one gdje ste sami sebi šef, rekla je u uvodu predavanja gošća predavačica Sanela Dropulić.

Imajući u vidu sve veći broj poduzetnica i poduzetnika koji posluju na području Grada Nove Gradiške, ali i svih onih koji bi željeli imati svoje tvrtke ili obrte, ovim predavanjem započelo je šest besplatnih edukacije za sve buduće i sadašnje poduzetnike.

-Nastojat ćemo, imajući na umu da je doista jako malo obrazovnih programa koji se bave poduzetništvom, dati one temeljne parametre kako biti učinkovit u poduzetništvu i kako svoju uslugu što bolje prodati, istaknula je Dropulić.

Edukacije su rezultat zajedničke suradnje Grada Nove Gradiške i Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, te su besplatne za sve sudionice i sudionike. Provode se kao dio aktivnosti iz projekta Grad – prijatelj ženskog poduzetništva, u kojemu je Nova Gradiška među prvim gradovima u Europi.

-Drago mi je da smo po drugi puta u Novoj Gradiški sa besplatnom edukacijom za poduzetnike i poduzetnice te one koji će to biti, uvelike zahvaljujući potpori Grada i prvom čovjeku Nove Gradiške Vinku Grgiću, kazala je Sanela Dropuljić.

Jedna od organizatorica Mirela Glavaš također je bila prisutna na edukaciji, zajedno sa svojim kolegama i suradnicima u organizaciji i provedbi same edukacije Draženom Stopićem i Lukom Cerovcem.

Ako niste bili u mogućnosti nazočiti prvom edukacijskom predavanju, sva sljedeća predavanja biti će također otvorena za sve zainteresirane, no prema riječima Mirele Glavaš, bilo bi dobro da se priključite što prije kako bi dobili certifikat.

Nadolazeći termini i teme edukacija koji će se provoditi u prostorima Vijećnice Grada Nove Gradiške, Trg Kralja Tomislava 1

od 16:00 do 20:00 sati :

•05. travnja 2017. – Od ideje do realizacije – tko su moji klijenti i kupci – četiri školska sata

•11. travnja 2017. – Trendovi budućnosti – danas predviđamo, da sutra djelujemo – četiri školska sata

•28. travnja 2017. – Kvalitetnom prezentacijom sebe i svog poduzetništva do željenog poslovnog uspjeha

•05. svibnja 2017. – Osnove poslovnog procesa – računovodstvo, kadrovski potencijali, digitalni marketing, web i grafički dizajn – vizualno brendiranje, prava pomoć i nedoumice

•17. svibnja 2017. – Ja sam prodajni čarobnjak – edukacija koja unapređuje sales tehnike (EVAULACIJA EDUKACIJA , PODJELA CERTIFIKATA)

Prijave za sudjelovanje na besplatnim edukacijama u Novoj Gradiški za poduzetnike i sve one koji će to tek biti obavljaju se na e-mail: [email protected], mobitel: 091 519 09 23

Autor: Lora Jurišić

no images were found

Komentari
Prethodni članakMinistar hrvatskih branitelja Tomo Medved na obilježavanju 22. godišnjice rada Tima za psihosocijalnu pomoć Nova Gradiška/ fotogalerija
Sljedeći članakUdruga za autizam “Sunce”: Nova Gradiška je sutra u plavom, budite i vi !