Hrvatski Crveni križ poziva Vas da se uključite u tradicionalnu, 46. sabirnu akciju “SOLIDARNOST NA DJELU 2018.” koja ove godine nosi moto “Ne dvoji za drugog izdvoji”.

Kao zajednička akcija svih društava Hrvatskog Crvenog križa akcija se provodi na području cijele Hrvatske s ciljem prikupljanja hrane i novca za potrebite.

Sabirnu akciju «Solidarnost na djelu” naše Gradsko društvo Crvenog križa započelo je jučer, 11. listopada, u poslijepodnevnim satima u gradu Nova Gradiška, a nastavit će ju do kraja studenog  po svim pojedinačnim općinama.

Mladi članovi Gradskog društva Crvenog križa i drugi volonteri uključili su se u akciju prikupljanjem novčanih priloga građana, a svima koji su dali svoj dobrovoljni prilog uručen je bon zahvalnosti numeriran i s oznakom vrijednosti.

U akciji, osim novčanim prilogom svi koji žele mogu sudjelovati i donošenjem namirnica u prostorije Crvenoga križa. 

Hranu svi koji žele mogu donijeti u Crveni križ svakim radnim danom od 8 do 14 h i to od danas pa sve do 20.prosinca tekuće godine. 

Nečije malo, nekome znači puno, stoga neka nam do kraja godine geslo bude “Ne dvoji za drugog izdvoji” kako bi usrećili one koji imaju manje od nas. 

no images were found

 

 

 

Komentari