Jedan od najvećih sportskih događaja u našoj županiji održat će se ovaj vikend u Malinu.  Organizator ovog događaja je EXTREME KLUB MALINO-ORIOVAC. Prekrasan sportski doživljaj za ljubitelje adrenalina započet će u subotu. 

U subotu 29.08.održava se otvoreno prvenstvo Slavonije u Motocrossu i quadcrossu u organizaciji Slavonske motocross lige. Vozači amateri pozvani su na sudjelovanje.

U nedjelju, 30.08. održava se natjecanje prvenstvo Hrvatske u supercrossu i quadcrossu u organizaciji Extreme kluba Malino – Oriovac. 

Radi se o sportskoj manifestaciji u kojoj sudjeluju natjecatelji, odnosno vozači, i to naši domaći i iz susjednih država te je to jedina manifestacija tog tipa u Slavoniji i Baranji, a samim time i u našoj županiji. 

Natjecanje se već po 6. puta održava u Malinu na moto stazi Lazine. Standardno veliki broj vozača sudjelovat će ovog vikenda na trkama prvenstva i sigurni smo da zabave neće izostati.

Vikend pred nama obilježit će zvuk motora, adrenalin i dobra zabava, a uz to neće ni nedostajati dobre hrane. Očekujemo Vas u što većem broju u Malinu!

Za one najsretnije, pripremili smo ukupno 20 ulaznica, 10 za subotu i 10 za nedjelju. 

Komentari
Prethodni članak27 novozaraženih u Brodsko posavskoj županiji, 4 s područja Starog Petrovog Sela, po jedna osoba iz Nove Gradiške, Davora i Vrbja
Sljedeći članakU Hrvatskoj 357 novih slučajeva, preminule tri osobe