Zbog pandemije koronavirusa vrijede i nova pravila za male polaznike dječjih vrtića, ali i njihove roditelje.

Iz Dječjeg vrtića „Čarobni svijet” u Rešetarima obavješćuju roditelje/skrbnike djece korisnika programa dječjeg vrtića da se oslobađaju plaćanja cijene programa počevši od 16. ožujka 2020. do okončanja mjera uzrokovanih opasnostima od zaraze koronavirusom COVID-19 kao mjeru pomoći građanima Općine Rešetari zbog izvanrednih okolnosti uzrokovanih pandemijom:

– Roditelji imaju obvezu plaćanja 50% iznosa cijene programa kojeg pohađa dijete/djeca za mjesec ožujak ( 2.3.2020.-13.3.2020.). Roditeljima koji su koristili usluge vrtića u periodu od 16.3.2020. pa nadalje račun će se obračunati sukladno vremenskom periodu u kojem su koristili usluge vrtića.

Roditeljima koji su već izvršili uplatu punog iznosa za mjesec ožujak preplaćeni dio će se računati i shodno tome umanjiti iznos sljedeće uplate koja će uslijediti po okončanju mjera ili će se eventualno izvršiti povrat preplaćenog iznosa.

Također, molimo roditelje da ne dolaze po uplatnice osobno u dječji vrtić. O načinu preuzimanja uplatnica i plaćanja obavijestit ćemo ih putem web stranice vrtića ili telefonom.
Vrtić i dalje radi po uputama Stožera civilne zaštite Općine Rešetari za djecu čija su oba roditelja zaposlena i ako nisu u mogućnosti osigurati čuvanje djece na drugi način. Za sve informacije obratite se na telefon 367-231 ili putem mail adrese [email protected].

Upućujemo Vam srdačne pozdrave sa željom i nadom da se što prije vratimo u naš vrtić, do tada čuvajte se, čuvajte Vašu djecu, ostanite kući i iskoristite ovo vrijeme za druženje s vašim mališanima – kaže ravnateljica Dječjeg vrtića „Čarobni svijet” Jasminka Kolić.

Komentari
Prethodni članakOd ponedjeljka, 6. travnja gradska blagajna ponovno počinje s radom
Sljedeći članakPekarnice, ipak, rade od 8,00 do 17,00 sati