Nagrada Ambasador koja se ove godine prvi put dodjeljuje akterima hrvatske elektronske glazbene scene u svojim nominacijama nije zaobišla novogradiškog DJ-a i producenta Domagoja Jakića koji je nominiran u kategorijama za najbolji singl godine, najbolji remix godine te najboljeg tech house DJ-a godine. Kako odluku o pobjedniku donosi kombinacija glasača na anketama te stručnog žirija, imate priliku svojim glasovima pomoći Yakki osvojiti jednog ili čak tri Ambasadora!

Proteklih godina Novogradiščanima je vjerojatno najbliže poznat kao jedan članova Fresh Air Party kolektiva kroz koji je sudjelovao u organizaciji brojnih open-air te klupskih partyja proteklih godina, a oni malo upućeniji su sigurno čuli i remixe koje je radio za domaće glazbenike kao što su Detour, Ivanu Kindl, Nipplepeople i drugi, ali i za mnoga inozemna imena od kojih definitivno treba izdvojiti službeni remix za hosue divu Barbaru Tucker i njen klasik “Most Precious Love”.

Yakkin doprinos hrvatskoj elektronskoj sceni prepoznala je Klubska scena koja kao vodeći portal usmjeren na dotičnu vrstu glazbe djeluje već preko 15 godina te ove godine organizira dodjelu nagrada Ambasador. Priznanja će primiti razni akteri scene koji su nominirani u 47 kategorija, a Yakkine nominacije mogu se pronaći u kategorijama za najbolji singl godine, najbolji remix godine te najbolji tech house DJ godine. U borbi za najbolji singl sudjeluje sa pjesmom “Without You”, objavljenom početkom godine za talijansog izdavača Casa Rossa. U konkurenciji za najbolji remix se našao s ljetnom house obradom za Ivanu Kindl i njen hit “Dobra stvar” pod etiketom Universal Music Croatia. Konačno, u kategoriji najboljeg tech house DJ-a se našao zahvaljujući svojim nastupima diljem Hrvatske i šire koji nisu prošli nezapaženo među ljubiteljima elektronske glazbe.
Glasanje je otvoreno do 9. studenog, a svoje glasove možete dati na poveznicama:
Naj remix godine –  https://goo.gl/pFD00m
Naj single godine –  https://goo.gl/HXoJdB
Naj tech house DJ –  https://goo.gl/WNt6rE

Komentari