Vinogradari i voćari diljem novogradiškog kraja sutra će ponovno doći na svoje. Razlog dobro znan: blagdan je svetog Vinka, prilika za otići u vinograd, voćnjak, dobro profeštati, pojesti i zabaviti se. Prigoda je ovo i za kušanje dobre vinske kapljice, ali u razumnim mjerama, a ukoliko i pretjerate, svog “ljubimca na četiri kotača” ostavite da miruje.

Iz dobro znanih nam razloga, Policija upozorava vozače da će sutra prometna policija poduzeti pojačane mjere nadzora alkoholiziranosti vozača tijekom 22. i 22./23. siječnja 2016. godine (petak/subotu) od 7 sati do 7 sati ujutro sljedećeg dana.

Policija će posebno posvetiti pažnju nadzoru vozača koji upravljaju vozilom pod utjecajem alkohola, ali i prema svim ostalim sudionicima u prometu koji na bilo koji način ne poštuju prometna pravila.

Akcija se provodi zbog povećanja sigurnosti svih sudionika u prometu, kao i smanjenja broja prometnih nesreća u kojima je uzrok alkohol, a samim tim i smanjenja posljedica prometnih nesreća.Policija poziva sve građane koji će koristiti svoja prijevozna sredstva da ne konzumiraju alkohol, ako će na bilo koji način sudjelovati u prometu, a posebno kao vozači, a ukoliko planiraju konzumirati alkohol da si osiguraju siguran prijevoz ili ne sudjeluju u prometu.

Komentari
Prethodni članakProdajem zimske gume (195/65/15). 095/843-79-90
Sljedeći članak9. Švarglijada u Hrvata – “Al se nekad dobro jelo”