U utorak 15.10.2019 u 12.05 u Starom Petrovom Selu, Ulica Matija Gubca ispred kbr. 125 po policijskim službenicima u redovnoj kontroli zaustavljen je osobni automobil marke Škoda pulskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 33-godišnjak s područja općine Staro Petrovo Selo.

Izvršenim nadzorom utvrđeno je kako mu je vozačka dozvola poništena zbog prikupljenih 12 negativnih prekršajnih bodova, nadalje je utvrđeno kako je vozač upravljao navedenim osobnim automobilom za vrijeme dok mu je pravomoćnom odlukom o prekršaju izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije, uz to vozač uz sebe nije imao osobnu iskaznicu.

Nakon utvrđenih prekršaja 33-godišnjak je uhićen i priveden na Općinski sud u Slavonskom brodu, stalna služba u Novoj Gradiški, gdje je proglašen krivim za navedene prekršaje te je kažnjen kaznom zatvora u trajanju od 55 dana, novčanom kaznom od 15.200 kuna, a izrečena mu je i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od 24 mjeseca.

Nakon provedenog prekršajnog postupka, 33-godišnjak je predan u zatvor u Požegi. Izvijestila je Policijska postaja Nova Gradiška.

Komentari
Prethodni članakVečeras u novogradiškom kinu: Povratak u zemlju zombija
Sljedeći članakDavor Vlaović u saboru: Zašto ministar zdravstva treba biti opozvan