– Točno je da smo zaprimili dojavu o fizičkom sukobu u blizini Željezničkog kolodvora, no dolaskom na mjesto događaja nismo zatekli sudionike. To, pak, ne znači da će se s istragom ovog događaja prestati. – za SBplus je potvrdio policijski službenik za odnose s javnošću PU brodsko-posavske Damir Brezić.

U blizini Željezničkog kolodvora jučer oko 19 sati dogodila se tučnjava u kojoj su, sudeći po snimkama, sudjelovao dvije mlađe ženske osobe. Što je razlog njihovom ovakvom ponašanju nije poznato, no ono što zastrašuje više od samih udaraca koje su si međusobno zadavale, jeste gomila mladih ljudi koja je stajala oko njih i bodrila ih.

Ipak netko je odgovoran cijeli događaj odlučio prijaviti policiji. – Točno je da smo zaprimili dojavu o fizičkom sukobu u blizini Željezničkog kolodvora, no dolaskom na mjesto događaja nismo zatekli sudionike. To, pak, ne znači da će se s istragom ovog događaja prestati. Mi ćemo poduzeti sve potrebne radnje kako bismo otkrili sudionike ovoga nemilog događaja te kaznili one koji su sudjelovali u narušavanju javnog reda i mira – za SBplus je potvrdio policijski službenik za odnose s javnošću PU brodsko-posavske Damir Brezić. 

Izvor/Video: SBplus
Foto: Ilustracija/Naslovna fotografija nije povezana s događajem 

 

Komentari
Prethodni članakRekord treći dan zaredom: U Hrvatskoj 1131 novi slučaj!
Sljedeći članakStožer CZ BPŽ: 15 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2