Veliko, rekli bismo duplo slavlje imali su sinoć članovi TS Satir, mještani Davora, ali i svi ljubitelji ovog vrhunskog tamburaškog sastava i slavonske glazbe.

Na prekrasno uređenom Trgu Matije Antuna Relkovića u Davoru i u odličnoj atmosferi, jedan od najboljih tamburaških sastava novogradiškog kraja, ali i cijele Slavonije TS SATIR predstavio je svoj novi album naziva “PJEVAJ ŠOKADIJO”, te ujedno proslavio jubilarnih 30 godina rada i djelovanja.

Nakon 4 samostalna albuma TS Satir se ovoga puta odlučio na promjenu i suradnju s Croatia Recordsom s kojom su potpisali i ekskluzivni petogodišnji ugovor, a što će im pomoći da se smjeste među sami vrh tamburaške scene u Hrvatskoj.

Novi album donosi veliki broj pjesama sjajnog autora Stjepana Ciprića, a tu je i suradnja s legendama slavonske tamburice, Stankom Šarićem i Stjepanom Jeršekom Štefom što cijeloj priči daje još veći značaj i kvalitetu.

Na otvorenoj pozornici pokraj Save predstavljanje novog albuma TS Satira svojim nastupom uveličali su i gosti, član prve postave i pjevač Zvonko Dević, muška pjevačka skupina domaćeg KUD-a “Matija Antun Relković”, Stjepan Jeršek Štef i vrsni tenor Matej Predojević Petrić.

Ova slavonska priča uveseljava ljude već 30 godina, a čestitke na novom albumu i sretan rođendan TS Satiru uz želje da nas uveseljavaju još dugo godina želi Domaći radio Nova Gradiška.

Dio sinoćnje atmosfere pogledajte u video i foto galeriji ispod.
Komentari
Prethodni članakSavjeti za uštedu električne energije
Sljedeći članakDanas u kinu poslastica za djecu: Luka