Danas se obilježava druga godišnjica smrti velikana hrvatske glazbe Olivera Dragojevića. Ovi su dani posebno nabijeni emocijama i prisjećanjem na ovog našeg velikog glazbenika i čovjeka. Sjećanja i njegova glazba su neizbrisivi i trajni. I ove godine poseban program priprema se u njegovoj Vela Luci od 27. do 31. srpnja. Koncert “Trag u beskraju” održavat će se pet dana kao trajno prisjećanje na bogatu glazbenu ostavštinu koju nam je ostavio.

“Iako je za našu obitelj taj dan posebno težak, osjećamo ponos kada vidimo s koliko ljubavi svi pristupaju takvom događaju. Ne želimo nikoga izdvajati, jer svi uključeni daju maksimum, najmanje što mi familija možemo je svima se neizmjerno zahvaliti. Posebno nas veseli to što je glazba u prvom planu, kako bi i on sam htio. Bez obzira što mi, familija, nismo u organizaciji tih događanja, upoznati smo sa svim i to još jednom pokazuje koliko poštovanja imaju svi prema njemu. Hvala svima i nadamo se da je ovo tek početak jedne lijepe muzičke i ljudske priče”, poručili su iz obitelji Dragojević.

Hrvatske glazbene legende prisjetit će se večeras i Novogradiščani. Članovi Gradske glazbe Nova Gradiška večeras u Gradskom parku organiziraju “Večer uz Olivera”. Prisjetit ćemo se svi zajedno njegovih bezvremenskih hitova, stoga ukoliko želite provesti lijepu ljetnu večer, pridružite im se. Početak je u 21,00 sat.

Komentari
Prethodni članakNK Slavonac u kvalifikacijama za 1.ŽNL BPŽ
Sljedeći članakDANAS U GRADSKOM PARKU: Projekcija animiranog filma Pinokio