Svoj tradicionalni božićni koncert večeras u 19,00 sati održat će članovi Kulturno umjetničkog društva „Drežnik”. Predstavit će se sve skupine društva, dječja, odrasla folklorna, tamburaška te dramska sekcija društva.

– Radili smo puno tijekom cijele godine, stoga smo odlučili posjetiteljima predstaviti dio onoga što smo vježbali. Iza nas je i niz nastupa i priznanja, a nedavno smo dobili još jedno „Suncokret ruralnog turizma.”. Priznanje smo dobili u kategoriji manifestacije, a „Suncokret ruralnog turizma” je najveća akcija u ruralnom turizmu, kojom se promoviraju tradicijski sadržaji, čuva izvornost i povezuju projekti, proizvođači, događaji i zanimljivosti te stvaraju novi proizvodi.

Vjerujem da će posjetiteljima biti zabavno kao i svih proteklih godina, bit će pjesme, plesa i narodnih običaja, a za kraj, kao i svake godine, vjerujem da ćemo se dobro nasmijati uz igrokaz za koji su se i ove godine pobrinuli naši glumci i Andrija Čakarić – kaže Marijan Ruškan, predsjednik KUD-a „Drežnik”.

Komentari