Udruga mladih “Euterpa” Nova Gradiška poziva sve zainteresirane na svečani božićni koncert zbora Cappella Euterpa pod nazivom Gloria in excelsis Deo!

Koncert će se održati u župnoj crkvi Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije s početkom u 19.00 sati.

Posjetitelje očekuju brojne božićne pjesme hrvatske i svjetovne baštine te djela velikih kompozitora klasične glazbe. 

Sudionici koncerta su mladi novogradiški glazbenici koji su nastavili svoje glazbeno školovanje u srednjim glazbenim školama i na muzičkim akademijama, te njihovi prijatelji glazbenici iz Zagreba i Požege: Cappella Euterpa zbor, Brass kvintet “Euterpa”,
Lovro Ticl (truba), Lovro Čutić (truba), Fran Matić (rog), Leona Šunjo (trombon), Mijo Radić (tuba), Erin Keleuva (flauta), Krešimir Grloci (gitara), Slavica Serenčeš (klavir), Elena Roce (orgulje) i Jura Dević (dirigent).

-“Pozivam sve da nam se pridruže u subotu i da ne propuste ovu jedinstvenu priliku uživanja radosti Božića kroz glazbu! Veselimo se vašem dolasku! Ovo nam je treći koncert i vjerujemo da će biti posjećeniji nego prijašnji koji su već ispunili sva naša očekivanja” – kazuje jedan od organizatora koncerta, mladi glazbenik i naš sugrađanin, predsjednik Udruga mladih “Euterpa” Jura Dević.

Ulaz na koncert je besplatan!

Komentari
Prethodni članakŠiri se crijevna viroza: Evo kako si pomoći kod kuće
Sljedeći članakU Davoru 56-godišnjak pronašao veću količinu vatrenog oružja