Sinoć je novogradiška Ljetna pozornica ugostila “Vatrogasce”, ali ne one što gase vatru, već poznati hrvatski bend, koji za sebe kaže da su “bend u službi naroda”. 

A tako je bilo i sinoć, svojim su hitovima oduševili publiku koja je zajedno s njima pjevala sve njihove hitove, od starih poput Vatrogasac Mirko, Birtija, Pekara, Traktori, pa do novih kao što je pjesma Krava. Vatrogasce prati glas da nema koncerta na kojem ne naprave totalnu ludnicu na bini i u publici. To su pokazali i sinoć, pa tako nisu dozvolili ni da se samo stoji na koncertu, dok oni profesionalni koriste šmrk, ovi Vatrogasci koriste dobar ritam za poticanje kretanja mase okupljenih kojih je, u jednom trenutku, bilo čak i na bini. Osim pjevanja, pao je i pokoji vic, što je samo dodalo poseban štih na već ionako fantastičnu atmosferu. Plesalo se i skakalo, smijalo i veselilo sinoć na Ljetnoj pozornici. 

Osim što rade posebne koncerte, Vatrogasci imaju i poseban odnos sa svojom publikom s kojom održavaju interakciju kako za vrijeme koncerta, tako i nakon, kada su se rado družili sa svojim obožavateljima.

Zadovoljni gostoprimstvom, kao i reakcijom publike, bili su članovi benda na što se osvrnuo pjevač Goran Borošak:

-“Večeras je bilo fantastično, bili smo tu i prije dvije godine i tada je bilo fantastično, svaka čast Novoj Gradiški i ljudima ovdje, stvarno ste super i uvijek nam bude drago kada nastupamo pred publikom koja nas ovako dobro prihvati i doći ćemo opet, ako nas pozovete”.

U nastavku vam donosimo foto galeriju u kojoj možete vidjeti djelić sinoćnje fantastične atmosfere.

Komentari
Prethodni članakSin Novogradiščanina Milana Rapaića potpisao za Las Palmas i odmah zabio gol!
Sljedeći članakPretpremijera filma ”General” uskoro u Novoj Gradiški!