Ljubav osim dana zaljubljenih dio je i naše svakodnevice, a posebno se obilježava u mjesecu veljači koji nazivaju mjesecom ljubavi. I ovoga Valentinova ljubav stanuje u City Colosseumu. Tko kaže da su ljubavne priče samo za odrasle? Mi smo se uvjerili da postoje prave ljubavne bajke koje naši mališani obožavaju gledati na malim ekranima, a sada stižu u City Colosseum.

Subota, 11.02. od 17h uživamo uz zabavni program ZALJUBLJENE PRINCEZE koji je namijenjen svim mališanima i garantira jako dobru zabavu povodom Valentinova. Ove subote stvaramo i širimo ljubav zato se pridružite ovom zabavnom druženju:

  • 17:00h Zaljubljeni FACE PAINTING će razveseliti dječja lica uz ljubavne motive.

  • 17:30h Kreativna radionica: PRINCEZINA KRUNA & PRINČEV MAČ će donijeti puno dobre zabave dok smo u iščekivanju dolaska naših princeza, a na jedan dan svi postajemo dio ljubavnih bajki.

  • 18:00h „ZALJUBLJENE PRINCEZE“ predstava uz dvije ljubavne priče Zlatokosa i Flynn  / Snjeguljica i Princ. Glavni junaci ljubavnih bajki nam stižu u City Colosseum gdje će uz predstavu pokazati što je to ljubav, što ljubav znači i kako je njih ljubav povezala. Nakon predstave druženju i fotografiranju nam se pridružuju ZLATOKOSA, FLYNN, SNJEGULJICA I PRINC.

  • 18:50h Zaigrajmo igru SRCOLOVKA i ulovimo ljubav zajedno.

  • 19:00h Ljubavna kreativna RADIONICA i FACE PAINTING za kraj druženja će zaokružiti dan pun ljubavi.

Vidimo se u u subotu 11.02. od 17h do 20h u društvu ZALJUBLJENIH PRINCEZA i dobroj zabavi uz ljubavne kreativne radionice, zaljubljeni face painting, srcolovku i popularne crtane likove. Uživajte u ljubavi, dijelite sreću, pokažite svoje osjećaje i provjerite popuste jer se upravo možda tu krije savršeni poklon ljubavi za voljenu osobu. Vidimo se u City Colosseumu jer to je Vaš centar shoppinga i zabave.

CITY COLOSSEUM

MOJ CENTAR SHOPPINGA I ZABAVE

 

Komentari