Uspješno je provedena inicijativa “JEDNI ZA DRUGE” koja je okupila zajednicu u naporima da pomogne onima u potrebi. Kao organizatori i donatori inicijative, možemo reći da smo izuzetno zadovoljni odazivom donatora. Još jednom, velike zahvale upućujemo PRERADI MESA BABIĆ, SLAVONSKOM DUĆANU, PEKARNICI CAPAN, MESNICI RAKONIĆ, ŽELJKU I ĐURĐICI BENIĆ, JASMINKI I ŽELJKU KLARIĆ, MIRI ŠOKIĆ, LEI ORŠULIĆ, TEREZIJI GRGIĆ, POLICIJSKOJ POSTAJI NOVA GRADIŠKA, JAVNOJ VATROGASNOJ POSTROJBI NOVA GRADIŠKA, DVD-u LJUPINA, DVD-u REŠETARI, BLAŽENKI MARJANOVIĆ te UZGOJU GLJIVA KRIŽANIĆ. Uključujući osobe koje su htjele ostati anonimne. Hvala svima koji su prepoznali potrebu da s nama sudjeluju u ovoj cijeloj priči.

S ponosom možemo reći da je Uskrs pred vratima, a mi smo sretni što smo ga uspjeli učiniti ljepšim. Naša inicijativa prošla je bolje nego što smo i mislili, sve je išlo po planu…

Suradnja s donatorima protekla je iznimno glatko, a posebno želimo zahvaliti Hariju iz Socijalne samoposluge koji nam je pružio ključne informacije za dijeljenje paketa. Lijepo je bilo čuti riječi vatrogasaca iz DVD-a Rešetari, koji su istaknuli da su svi vatrogasci od 10 do 70 godina željeli sudjelovati u ovoj inicijativi “JEDNI ZA DRUGE”.

Podjela paketa započela je točno u 10 sati te je uspješno završena do 11:30 sati. Dio paketa smo odvezli u Bodovaljce, Staro Petrovo Selo i Ratkovac kako bismo olakšali situaciju onima kojima je prijevoz bio problem. Svi paketi, točnije njih 100, uspješno su podijeljeni. Ostatak, koji nismo uspjeli složiti u cijele pakete, odvezli smo u starački dom.

“Lijep je osjećaj poslije ove cijele akcije – uljepšati nekom Uskrs. Vjerujem da ćemo se svi mi koji smo sudjelovali u cijeloj inicijativi prisjetiti se svog doprinosa za Uskršnjim stolom. Mi nastavljamo i dalje s ovakvim aktivnostima kako smo i obećali s početkom godine. Vjerujem da ćemo uvijek biti tu “JEDNI ZA DRUGE“. Sretne i blagoslovljene blagdane želi Vam Domaći radio Nova Gradiška.”

Komentari
Prethodni članakIskoristite priliku za besplatnu mikroprekvalifikaciju – Izrada i primjena programa na CNC alatnim strojevima
Sljedeći članakNe zaboravite: Noćas prelazimo na ljetno računanje vremena