Jučer je u prostorijama Doma hrvatskih branitelja u Novoj Gradiški održana je redovna izvještajna skupština kuglačkog kluba Nova Gradiška. Skupštinu je otvorio predsjednik kluba Zlatko Bunjevac ujedno pozdravivši sve prisutne članove Kluba te uvažene goste.

U radno predsjedništvo skupštine izabrani su Zlatko Bunjevac, Mario Brađašević. U verifikacijsku komisiju izabrani su Petar Ribarić, Josip Glavaš  Za zapisničara je imenovan Matej Zboril, a za ovjerovitelje zapisnika Pavle Filipović i Dario Đapić.

Uslijedilo je izvješće o radu kluba u kojem potvrđena uspješna protekla sezona. Muška seniorska ekipa KK Nova Gradiška završila je kao prvoplasirana ekipa 3. Hrvatske kuglačke lige istok, ispred prvog pratitelja KK “Zanatlije” iz Slavonskog Broda, čime su izborili natjecanje u 2. Hrvatskoj kuglačkoj ligi istok.

Završenom sezonom iznimno je zadovoljan i ponosan predsjednik kluba Zlatko Bunjevac:

-“Sezona je bila uzbudljiva, s KK “Zanatlija” borili smo se cijelu sezonu za to prvo mjesto i uspjeli smo, pobijedili smo ih i kod kuće i u gostima. Tim rezultatima ušli smo u drugu ligu i bit će nam jako teško, ali dečki kažu da mogu i vidi se da mogu i ja vjerujem u njih. Borit ćemo za što bolje rezultate, nećemo se predavati i idemo naprijed.” – rekao je Bunjevac

U planu za iduću godinu je pokušati izboriti ostanak u 2. Hrvatskoj kuglačkoj ligi, te podizanje kluba na razinu više.

Na kraju skupštine uslijedila je pozdravna riječ gostiju. Ispred Grada Nova Gradiška i Saveza športova Nova Gradiška obratio se zamjenik gradonačelnika Borislav Vidošić.

-“Drago mi je da sam večeras ovdje s vama, čestitam vam na ovom velikom uspjehu, ostvarili ste lijep rezultat i želim vam da i dalje nastavite s dobrim radom.”

Čestitke na uspjehu i sve najbolje u budućem radu i djelovanju zaželio im je i predsjednik ženskog kuglačkog kluba “Obrtnik”, Marko Tokić.

Nakon završetka skupštine uslijedilo je druženje i prigodni domjenak za sve članove i goste.

Komentari
Prethodni članakNova komedija Hit teatra ”Julijin balkon” stiže u Novu Gradišku
Sljedeći članakHBOR raspisao javni natječaj za dodjelu donacija, prijavite se!