Duboko uvjereni da će toplina kojom nas uskrsna svjetlost obasjava biti poticaj svim vjernicima, da se još više trudimo činiti dobro i pomagati svojima bližnjima, te tako sudjelovati u izgradnji što pravednijeg društva utemeljenog na povjerenju i razumijevanju sretan i blagoslovljen Uskrs svim žiteljima Brodsko posavske županije žele

župan Danijel Marušić i predsjednik Županijske skupštine Pero Ćosić.

 

Uskrsnu čestitku uputili su i čelnici Grada Nova Gradiška:

 

Drage Novogradiščanke i Novogradiščani,

najveći blagdan kršćanstva, dan uskrsnuća Isusa Krista donosi nam, kao pravi vjesnik proljeća, novo rođenje, buđenje i obnavljanje vjere svih ljudi.

Uskrs je blagdan svjetla, nade i pobjede, neka nam, stoga, bude nadahnuće u svakodnevnim životnim poteškoćama i poticaj za više optimizma, ljubavi, dobra i praštanja.

Neka Vam duh hrvatske tradicije i starih običaja, uskrsne pisanice i obilje blagdanskog stola te svijetlost uskrsne svijeće donese u Vaš dom i Vaša srca neprekinutu i čvrstu vjeru kao nagradu za strpljivo i ponizno nošenje životnih nedaća i iskušenja.

Sa željom da uskrsna radost obasja vas i vaše najdraže, želimo Vam sretan i blagoslovljen Uskrs!

Gradonačelnik Vinko Grgić                                                                               Predsjednica Gradskog vijeća Ljepša Rakas Vujčić

Zamjenici gradonačelnika Ivana Trupina, Borislav Vidošić

 

Komentari