Drugu godinu za redom novogradiška udruga UMPASK organizira house party na otvorenom, u suradnji sa novogradiškim DJ-ima. UMPASK već godinama priređuje odlične koncerte poznate pod nazivom “In Your Face”, a ova suradnja pokazuje da podržavaju i ostale urbane subkulture.

Događaj nosi naziv FRESH AIR PARY i daje priliku novogradiškoj publici da uživaju u istinskoj house glazbi (i njenim raznim podžanrovima) koja se razlikuje od onog strogo komercijalnog  što se može čuti na TV-u. Pošto elektronska scena u Novoj Gradiški gotovo da i ne postoji, ovo je jedna od rijetkih dobrih prilika da se pravi partijaneri dobro provedu, a i oni manje upućeni da se upoznaju s elektronskom glazbom.

Zanimljiva je informacija da se istoimeni party održao sad već pomalo davne 2000. godine na Strmcu u organizaciji Tomislava Babića. Gostovali su DJ VENOM, DJ CHAKY i DJ SKENDER. Uz njih su kao warm-up nastupili novogradiški pioniri elektronske produckije Jure Biljuš te Sven Keleuva (kao duo pod nazivom Nameless) koji su predstavili neke od svojih prvih vlastitih produkcija.

Ono što ovaj party razlikuje od prošlogodišnjeg je da si svatko može ponijeti vlastito piće unutar prostora održavanja partya (plastična ambalaža), a uz to će naravno biti i šank sa pićem. Ulaz je simboličnih 10 kuna i time se izlazi maksimalno u susret novogradiškoj mladeži da se odazove, druži i dobro zabavi.

A za dobru zabavu pobrinut će se 6 DJ-a koji će odraditi live setove tijekom večeri. Gostujuća imena su požeški DJ i producent Topa te velika mlada nada brođanske elektronske scene – Hatar. Od domaćih DJ-a nastupaju Erptech, Silvio Rukavina, Slishmeister i Yakka. Uz to možete očekivati i lightshow koji će pridonijeti cjelokupnom dojmu.

Stoga, ako ste slobodni ovaj petak, destinacija za dobru zabavu je dvorište Sofke.  Ovo je party gdje se ne gleda tko je što obukao, gdje je najbitnije biti opušten, svoj i dobro raspoložen.

Autor: Nikola Knežević

Komentari
Prethodni članakU sutrašnjem broju Jutarnjeg lista o špijunskim poslovima Josipa Vukovića
Sljedeći članakSDP- ove varalice konačno raskrinkane!