Krađa

U vremenu od 19. do 22. siječnja, u Novoj Gradiški, nepoznati počinitelj je sa pročelja zgrade Hrvatskog zavoda za socijalni rad otuđio zastavu Republike Hrvatske udaljivši se u nepoznatom smjeru. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad i kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja kaznenog djela i otuđenog predmeta. Policijski službenici uz zaprimljenu kaznenu prijavu u vezi kaznenog djela Krađe, dostavljaju posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Narušavanje javnog reda i mira

U Slavonskom Brodu, u Ulici Petra Krešimira IV, dana 23. siječnja, oko 9.45 sati, javni red i mir je narušavao 58-godišnjak. Naime, navedeni je vikao, galamio i vrijeđao riječima odgurnuvši 32-godišnjakinju koja je parkirala vozilo na njegov privatni posjed. Policijski službenici protiv 58-godišnjaka podnose optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Alkoholizirani vozač prouzrokovao prometnu nesreću

Na kolniku Ulice Zvonka Bušića u Slobodnici, dana 23. siječnja, u 16.10 sati, dogodila se prometna nesreća koju je prouzrokovao alkoholizirani vozač. Očevidom je utvrđeno da se 36-godišnjak upravljajući osobnim automobilom pod utjecajem alkohola (odbio alkotestiranje), nije kretao sredinom obilježene prometne trake već je vozilom sletio na travnatu bankinu, udarivši u nosače prometnog znaka i stup javne rasvjete. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. Policijski službenici su alkoholiziranog vozača priveli u policijsku postaju i zadržali na otriježnjenju. Policijski službenici protiv 36-godišnjaka podnose prekršajne naloge zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 

Komentari
Prethodni članakNova Gradiška: Od prometnog recidiviste oduzet automobil
Sljedeći članakGruzijski državljanin s krivotvorenom dozvolom krijumčario više osoba