U tijeku je kriminalističko istraživanje kojim bi se trebale utvrditi sve okolnosti stradavanja djeteta. Nakon toga će protiv roditelja biti podnijeta odgovarajuća prijava

Uhićeni su roditelji djevojčice (2,5) koja je teško ozlijeđena dovezena u Klaićevu bolnicu. Potvrđeno je to Telegramu iz izvora u policiji.

I oca i majku djeteta Policijska uprava brodsko-posavska zadržala je na kriminalističkom istraživanju nedugo nakon saznanja za teško ozlijeđeno dijete.

U ovom trenutku još se ne zna koje im je kazneno djelo točno stavljeno na teret, no iz policije nam objašnjavaju da utvrđuju sve okolnosti ozljeđivanja djevojčice.

Djeca oduzeta roditeljima

Ostalo troje djece ovog para iz okolice Nove Gradiške u međuvremenu je žurno oduzeto roditeljima i smješteno u udomiteljske obitelji.

Djevojčica se, kako je jutros potvrđeno, nalazi u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj ulici u Zagrebu u induciranoj komi zbog višestrukih posebno teških ozljeda glave.

I ova djevojčica bila je neko vrijeme u udomiteljskoj obitelji, ali je, kako je potvrđeno, vraćena roditeljima, nakon čega je uslijedila tragedija.

Što sve do sada znamo?

Djevojčicu s teškim ozljedama glave i mozga majka je dovela u bolnicu u Novoj Gradiški. Tada je tvrdila da je dijete palo i ozlijedilo se, no liječnici su i zbog drugih starijih ozljeda koje su pronašli po tijelu slučaj prijavili policiji.

Nakon što su dijete reanimirali i intubirali, u stanju kome su ga prebacili u Zagreb. Ondje je učinjen neurokirurški zahvat te je dijete smješteno na Odjel intenzivne njege. Priključeno je na respirator.

Komentari
Prethodni članakNOVA ULAGANJA: Potpisan Ugovor o financiranju projekta rekonstrukcije društvenog i vatrogasnog doma u Godinjaku
Sljedeći članakSvjetski dan svjesnosti o autizmu: Vaš lockdown će proći, a kada će naš?